Обука: Финансов менаџмент и набавки за ЕУ проекти

Обуката се одржа на 2-4.07.2019 во Хотел на Винаријата „Попова Кула“ во Демир Капија и беше посветена на финансиски менаџмент и набавки за ЕУ проекти.

Имаше многу учесници и предавањата беа многу интересни со практични примери и искуства од предавачите кои и самите доаѓаа од невладини организации