Зачлени се

Годишната членарина е 200 денари. По повратната е-пошта дали сте прифатени како член, ве молиме уплатете членарина и испратете скенирана верзија во одговор на повратниот мејл:

ЗГ ЈУГОИСТОК ПЛУС БОГДАНЦИ
210072914000108
НЛБ Тутунска Банка
Цел на дознака: Годишнo членство

Одберете општина: